Om oss

Kennedy Cankalp Leg tandläkare / klinikchef
Kennedy Cankalp
Leg tandläkare / klinikchef

Kennedy Cankalp tog tandläkarexamen 1994 på Karolinska Institutet. Efter ett år på Folktandvården i Motala började Kennedy arbeta privat i Södertälje 1995. Han har under åren vidareutbildat sig kontinuerligt i olika ämnesområden med specialinriktning på implantat behandlingar och kirurgi. Hos oss får du hela behandlingen utförd på kliniken med ett team som samarbetar för ditt bästa. Kennedy utför även snarkskenor på patienter med de behoven och tar emot remisser från både din vårdcentral och tandläkare. Kennedy har förtroendeuppdrag som bedömningstandläkare åt Södertälje- Salem och Botkyrka kommun i frågor som rör tandvård inom socialtjänsten. Uppdraget började med Södertälje kommun 2010, Salems kommun 2011 och från och med 2015 även Botkyrka kommun. Under 2013 - 2015 (ca: 1,5 år) arbetade Kennedy som odontologisk utredare på TLV (Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket). TLV är den myndighet som skriver tandvårdsstödets regelverk, räknar fram referenspris och har budgetansvar för den statliga tandvårdsförsäkringen för vuxentandvård. Mitt motto är att alltid vara i "rörelse" och utvecklas.

Josef Aslan Leg. tandläkare
Josef Aslan
Leg. tandläkare

Josef Aslan har en tandläkarexamen från Karolinska Institutet i Stockholm. Jobbade en kortare period på Folktandvården men började därefter som tandläkare på Lunatandläkarna. Kvalitetsmedveten och fulltankad med de allra senaste kunskaperna inom tandvård och inriktar sig på protetik men även akuttandvård.

Stig Höglund Leg. tandläkare
Stig Höglund
Leg. tandläkare

Stig Höglund har arbetat som privattandläkare i 28 år i Södertälje, men väljer nu att STARTAR om på LUNATANDLÄKARNA. Stig är utbildad på Karolinska institutet och gick ut 1983. Efter några år på Folktandvården i Järna började han arbeta som privattandläkare i Södertälje på Villagatan. "Att arbeta i ett större team innebär att jag kan koncentrera mig på patientarbetet i många år framåt och tillsammans med Lunatandläkarna ta hand om patienterna på bästa sätt". Fritiden ägnas åt Golf, motion, resor och familjen. Lunatandläkarna hälsar Stig Höglund hjärtligt välkommen!

Linda Moranson Leg tandhygienist
Linda Moranson
Leg tandhygienist

Linda Moransson har en tandhygienistexamen från Karolinska Institutet i Stockholm och påbörjade sin karriär tidigt inom privata sektorn. Har flera års erfarenhet av tandhygienistvård i Södertälje och arbetar med moderna instrument för att bibehålla tändernas integritet samtidigt som det blir betydligt renare än vid konventionell rengöring. Hon beskrivs dagligen av patienterna som väldigt pedagogisk och noggrann. Linda fokuserar sig förutom på förebyggande tandvård även på motivation för att upprätthålla god munhygien samt personlig service till patienterna. Det är Linda som utför blekningar och tandsmyckning.

Martina Varli Tandsköterska röntgen ansvarig
Martina Varli
Tandsköterska röntgen ansvarig

Martina är tandsköterska med ansvar för röntgen, hon är noggrann i allt hon gör och är mycket omtyckt av patienter och arbetskamrater. Martina har arbetat på Lunatandläkarna sedan 2005

Lutfia Karagioz Tandsköterska / Operationsansvarig
Lutfia Karagioz
Tandsköterska / Operationsansvarig

Lutfia är trots sin ungdom, tandsköterskan med längst erfarenhet på Lunatandläkarna (har arbetat sedan 1994). Hon är som operationssköterska ansvarig för planering och assistans vid implantat operationer och övrig kirurgi. Lutfia är alltid lugn med ett leende på läpparna och sprider glädje bland patienter och medarbetare.

Filis Haristan Receptionist / Personalchef
Filis Haristan
Receptionist / Personalchef

För många är Filis den viktigaste personen på Lunatandläkarna, hon som vet det mesta och kan svara på allt. Vi är tacksamma att vi har Sveriges bästa receptionist och personalchef.